Myślę że przed świętami pasuje napisać o naszym pomyśle, jedziemy dookoła świata na motocyklach, nasz pomysł powstał w mojej głowie podczas niedzielnej mszy wieczornej,który byłem zdołowany bo byłem po całym dniu wykładów
i usłyszałem mądre zdanie na wykładzie że trzeba mieć wizje i charyzmę, wiec wizje mam a charyzmy i samozaparcia mam duuuuuużo. Jak powiedziałem moim wspólziomką że chce jechać usłyszałem '' jedziemy '' ale w głowie mieli myśl '' następny głupi pomysł boczka ''
ale po zrobieniu strony i za angażowania moje i mojego brata uwierzyli
wiemy że chcemy tego na 100% i możemy rzucić wszystko i spełnić swoje marzenie. W tej chwili mamy wmiare zbudowaną stronę, ułozona trase, mamy prawo jazdy miedzy narodowe, złożone wnioski o nowe paszporty oraz przyszłym tygodniu idziemy na kurs pierwszej pomocy. Wiemy na jakich motocyklach chcemy jechac, co bedziemy ubrani oraz jakie akcesoria bedziemy miec przy naszych moto. Nasza stronka to www.griders.pl
Mam nadzieje że nasza wyprawa pozwoli odbudować nasze forum oraz przywędrują do nas nowi ciekawi ludzie!
Miejmy nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z Waszymi zamierzeniami
Co do motocykla, to wybór bardzo dobry. Miałem nawet pytać czy jedziecie na Beemkach ale na stronce wszystko jest...
P.S. Jedyne co mnie zmartwiło to zdjęcie WSK w galerii.... Chyba kupię jakiś motocykl tak "na teraz" bo zanim moją doprowadzę do takiego stanu to lepiej jej z garażu nie wyciągać ![]()
Katmen czy skład ekipy może się powiększyć ;>?? Ja byłbym bardzo chętny doczepić się do wyjazdu ![]()
Jeżeli fundusze pozwolą to czemu nie ;]
Chcemy wyruszyć 1 kwietnia 2010
Pogadam dzisiaj a moim Bosem nic nie obiecuję ale może uda się parę groszy pozyskac.
Pomysl szalony !! odwarzny, a zarazem bardzo ciekawy.
Zastanawialem sie ile taka wyprawa moze kosztowac i po przeczytaniu na waszej stronie jestem w kolejnym szoku !!! kasa kosmos !!
Motory kiedy kupujecie ?
Oby sie udalo- powodzenia
Wielki szacun ! Słyszałem już o Was kilka razy i tak się domyślałem, że to ludzie z forum
Miłe zaskoczenie i liczę , na powodzenie waszej wyprawy. Największa bariera to zapewne kasa jak i mnóstwo innych przygotowań fizycznych, psychicznych , szczepionki, wyposażenie itp. itd. więc życzę wam wyrobienia się z czasem i trudnościami !
Chyba, każdy prawdziwy motorzysta gdzieś w głębi marzy o takiej wyprawie.
POWODZENIA !!
No i jak tam chłopcy? jak idą przygotowania? Motocykle już dotarte? szczepienia porobione? Z tego co piszecie na stronce to próbujecie zaistnieć w mediach (tak na marginesie proponuje program "Mam Talent") a jak mają się sprawy od strony technicznej? Ile potrzeba wam jeszcze gotówki? Lud pożąda informacji. Wspieram całym sercem, duchem i SMSami
Powodzenia ,zgodzę się z cihyy że szalony pomysł ale ilu by sie na to odważyło ,na pewno nie wielu tak trzymać panowie i powodzenia !!
Witka
Caly czas biezace informacje nt. przygotowan i tego co sie nam udalo juz zrealizowac w celu wyjechania mozna na stronce czytac - http://gRiders.pl
Postanowilismy sie troche polansowac na facebooku:
http://www.facebook.com/pages/gRiderspl/315928762475
Jesli macie konto to bede zaszczycony zobaczyc Was na liscie fanow :-)
I jak idą przygotowania?
Witam. Bardzo odważny pomysł, mam nadzieję, że się powiedzie w każdym calu !!!. Gratuluje ,trzymam kciuki !!.
No właśnie ciekaw jestem też co z tego wyszło...?? mam nadzieje ze macie już środki do jazdy i ze wypali wam ten pomysł.
Dajcie jakąś wiadomość co w zwiazku z wyjazdem . Pozdro
Wyjechali?
Chyba tak bo cisza...
Hmm... No ale chociaż mogliby dać znać na forum, że jadą ![]()
No właśńie. Mi sie coś wydaje Ze chyba do konca funduszy nie dozbierali. Tak czy inaczej powinni dac znac bo sponsorów cos jednak mieli a i my ciekawi jestesmy ![]()
Ostatni wpis na blogu 2010-02-20, od tej pory cisza...
Na stronie wymienionych jest 4 lokalnych sponsorów, to raczej trochę za mało.
Ostatnio edytowany przez bugg (2010-04-02 12:28:16)