Mam na imię Damian i jestem posiadaczem Hondy CX 650 Custom 83r.. Zaliczyłem juz pierwszy sezon , moto całe Ja też !!. Mieszkam w Grudziądzu, zwiedziłem swoim motocyklem spory kawałek kraju, niestety nie obyło się bez niespodzianek ,złapana guma 2 razy w trasie i wiele innych mniejszych lub większych . Ale generalnie jest fajnie !!!, mam nadzieję ,że motocykl wiele zniesie w przyszłym sezonie i obędzie się bez niespodzianek . Pozdrawiam
Dodam jeszcze ,że to Mój pierwszy sezon na legalu tz. kat. A. Jeżdżę od trzech lat i nie zaliczyłem jeszcze żadnego porządnego szlifa. jeśli chodzi o Mojego CX ,to jest to mój pierwszy moto, poprzedniki były Mojego brata .
Witaj ,Grudziądz to niedaleko ode mnie byłem tam kilka razy piękna starówka i widok na Wisłę
podrawiamy kolegę i miasto Grudziądz.
Witamy w naszych progach
Dzięki Panowie. Rzeczywiście miasto ciekawe ,a starówka piękna w szczególności widoki.
siema
Witam
heja
Vitaj Vitaj ![]()
Witajcie. Widzę ,że jesteście dużą karawaną, prawie wszyscy z Łańcuta !. Pozdrawiam
heja do zobaczenia !!!!
Witam ![]()
Ha! Ja z okolic Łańcuta, nie z samego ![]()
Siemanko ![]()
Witam. Znacie kogoś z Janowa lubelskiego ,mam oczywiście na myśli zmotoryzowanych ?.
Witaj!